Het beste PVC waadpak om te vissen in Luxemburg 2021

Het beste PVC Waadpak om te vissen in Luxemburg
In dit artikel vind u het beste PVC waadpak om te gaan vissen in Luxemburg. We gaan in op de voor en nadelen van het PVC waadpak.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voordelen van een waadpak tijdens het vissen in Luxemburg

Tijdens mijn eigen visvakantie naar Luxemburg heb ik de meerwaarde van een waadpak kunnen ervaren. Omdat de oevers van de beekjes en riviertjes niet erg toegankelijk zijn bied een waadpak uitkomst. Want je kunt dan namelijk in het water stroom opwaarts lopen. Als je enkel vanaf de kant zou vissen worden de stek mogelijkheden een stuk kleiner. Doordat je in het water staat kun je een stuk geheel afvissen. Wel is het zaak om stroomopwaarts te lopen zoals ik ook in het artikel “Vissen in Luxemburg” beschrijf. Het niet hebben van een waadpak gaat u kans om vis te vangen erg laten afnemen.

Het beste PVC waadpak om te vissen in Luxemburg

Tijdens de zoek toch naar het beste PVC waadpak zijn we uitgekomen op een waadpak van Spro. Hiervoor is gekozen omdat het een goede prijs kwaliteit waadpak betreft met goede eigenschappen die je van spro kunt verwachten. Het is een comfortabel waadpak die je over je kleren kunt dragen. De belangrijkste redenen waarom er voor dit PVC waadpak is gekozen is omdat hij comfortabel en lichtgewicht is. Maar misschien nog wel belangrijker hij in vele schoenmaten goed leverbaar is. Meer informatie of bestellen klik hier.

More To Explore

Forel
Featured

De Forel je leest hier alles wat je moet weten!

Een Forel is een vis die heerlijk is om te eten denk hierbij aan forel uit de over, forel op de bbq en gerookte forel. Ook is de Forel een geliefde vis bij sportvissers die je kunt vangen in de vele forelvijvers in Nederland. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de Forel.

camping de la sure reisdorf
Campings

Camping De la Sure Reisdorf

Camping de la Sure een van de mooiste campings in Luxemburg voor gezinnen, senioren en groepen, gelegen langs de rivier de Sure in het prachtige natuurpark Müllerthal (ook wel “Klein Zwitserland” genoemd) in het dorpje Reisdorf, tussen Diekirch en Echternach.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.