Forelvissen in Emst Hoe vang jij de meeste Forel!

Forelvissen emst
Het vissen in Luxemburg op Forel is natuurlijk fantastisch echter kun je ook dichterbij huis genieten van het vissen op forel. Zo kun je gaan forelvissen in Emst op gezinspark het Smallert. Het Smallert bied naast de forel vijvers ook legio andere activiteiten voor het hele gezin. Zo is er een grote speelplaats en een kaarsmakerij om er echt een dagje uit van te maken met het gezin.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het Smallert heeft drie forelvisvijvers waarbij je in elke vijver andere vis kunt verwachten te gaan vangen. In alle vijvers van het Smallert geld dat je betaald voor de uitzet van vis maar dat je alles mag meenemen wat je vangt. Forel die je zelf vangt is natuurlijk heerlijk om te roken, bakken in de pan of op de barbecue.

In vijver 1 word er per persoon 1,5 kg regenboogforel uitgezet, in vijver 2 word er 3,5 kg tijgerforel, goudforel en zalmforel uitgezet en in vijver 3 word er 1kg regenboogforel en 1 kg (zalm)forel uitgezet. Nu gaat het er natuurlijk om dat je zo veel mogelijk forel wilt vangen om die lekker mee te kunnen nemen voor consumptie.

forelvissen in emst
De forelvijvers in Emst bij ‘t Smallert

Forelvissen in Emst hoe vang jij de meeste Forel!

Helaas mag je tijdens het Forelvissen in Emst geen gebruik maken van spinners en pluggen. Je mag wel gebruik maken van bijvoorbeeld maden en wormpjes en natuurlijk van Powerbait. Het vissen met Powerbait vergt een andere set spullen dan wanneer je gaat vissen met kunstaas. Powerbait is er te krijgen in veel verschillende kleuren en geuren zie hier alle soorten Powerbait.

Powerbait word ook wel Foreldeeg genoemd wat toch wel de meest gebruikte aassoort is op de forelvijvers. Om het deeg goed te kunnen vormen is het eigenlijk noodzakelijk om een foreldeegvormer aan te schaffen. Daarmee kun je eenvoudig het foreldeeg aan de haak maken om succesvol te kunnen forelvissen in Emst.

Wat is er nog meer te doen bij Het Smallert in Emst

Het Smallert is een echt gezinspark waar voor iedereen wat te doen is. Zo is er een gezellig horeca ruimte waar je van alles lekkers kunt halen tijdens je bezoek. Tevens is toch waar Het Smallert ook wel een beetje bekend om staat is de Kaarsenmakerij. In de kaarsenmakerij kun je zelf je eigen kaarsen maken wat erg leuk is voor de kinderen. Ook is er op Het Smallert een grote buiten speel plaats voor de kinderen. Het is natuurlijk ook erg leuk om met de kinderen te gaan forelvissen in Emst.

More To Explore

Forel
Featured

De Forel je leest hier alles wat je moet weten!

Een Forel is een vis die heerlijk is om te eten denk hierbij aan forel uit de over, forel op de bbq en gerookte forel. Ook is de Forel een geliefde vis bij sportvissers die je kunt vangen in de vele forelvijvers in Nederland. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de Forel.

camping de la sure reisdorf
Campings

Camping De la Sure Reisdorf

Camping de la Sure een van de mooiste campings in Luxemburg voor gezinnen, senioren en groepen, gelegen langs de rivier de Sure in het prachtige natuurpark Müllerthal (ook wel “Klein Zwitserland” genoemd) in het dorpje Reisdorf, tussen Diekirch en Echternach.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.